4-daagse 18 juli t/m 21 juli

donderdag 18 juli

We rijden naar het avondeten naar Bemmel voor de overnachting. Lekker dicht bij Nijmegen, dat is op de fiets goed te doen.


vrijdag 19 juli

We fietsen naar Nijmegen om naar de intocht van de wandelaars van de 4-daagse te kijken. Het is erg druk en warm. We vinden een plekje langs de kant in de berm en zitten hier een paar uur. Mooi om de verschillen tussen de wandelaars te zien. De een zingt en is fit en de ander komt nauwelijks meer vooruit. Aan het eind van de middag rijden we naar Aalten. We zien op enig moment een bordje met een verwijzing naar een camping en we volgen dit. We besluiten ad hoc om deze te volgen en we komen uit op minicamping de nieuwe Heegt uit. 


zaterdag 20 juli

We gaan op de fiets naar Obelink in Winterswijk om naar een voortent voor de camper te kijken. Het was erg druk bij Obelink en het aanbod van voortenten viel tegen, dus we waren vrij snel uitgekeken. We fietsen met een omweg terug.


zondag 21 juli

We hebben slecht geslapen. Er was in een verderop gelegen dorp een beach party tot diep in de nacht. We gaan hardlopen en na de middag gaan we naar huis.