vakantie met Mark 6 augustus t/m 11 augustus

dinsdag 6 augustus

Na het avondeten met z'n 3-en, de spullen van Mark ingepakt in de camper en daarna  vertrokken vader en zoon naar Werne, een camperplek op een mix-parking bij het Sole-bad. Deze was gratis maar met ingang van dit jaar (2013) kost een overnachting € 5,00. Nog even een wandelingetje door het dorp gemaakt. 's Avonds film gekeken.


woensdag 7 augustus

Heerlijk geslapen. Wel vroeg wakker al om 7.00 uur. Nog even lekker gelegen tot 8.00 uur. Toen op naar de bakker in Werne voor een heerlijk ontbijt. Naar Fulda gereden (261 km). 's Middags door Fulda gewandeld, de kathedraal en het stadspark bekeken en in de wapenshop rondgekeken. 


donderdag 8 augustus

Naar Rasdorf, 31 km verderop. Point Alpha bezocht, inclusief het museum, erg indrukwekkend. Daarna nog een mooie lange wandeling gemaakt. En s avonds uiteraard weer een film gekeken.


vrijdag 9 augustus

Weer ontbeten bij de bakker. Daarna naar Hemfürth aan de Edersee. 117 km. 's Middags naar Waldeck gefietst (lange helling)en terug met een max. snelheid van maar liefst 55 km de berg weer afgesjeest. Maar goed dat Wilma er niet bij was, die had dit onverantwoord gevonden. Vlak bij de camerplek is een Bergbahn. Hiermee naar boven gegaan en via een lange wandeling weer terug naar de camper.


zaterdag 10 augustus

Naar Dorsten gereden (221 km) en op de officiële camperplek gaan staan. We verblijven de rest van de dag in het zwembad en de sauna.


zondag 11 augustus

Na het ontbijt weer naar huis.